Bättre...

2011-06-30 | 20:41:22 | Kategori: Vardagslyx | 0 kommentarer
"
Jag sitter och tittar på Sommar med Ernst. Får tyvärr inget sällskap när jag ser såna program, men jag älskart! Mår betydligt bättre nu även om jag känner mig lite vimmelkantig. MÅSTE dock till jobbet imorgon så nu håller jag tummar och tår för att det håller sig på den här nivån.

Emilia vet att man INTE får leka på bordet, men hon är ju så söt när hon sitter där. Hon vill att man ska hålla henne i händerna så hon kan hoppa ner:) Kläder är bara i vägen i värmen så efter den dagliga duschen springs det omkring i bara blöja. I sommar ska vi dessutom ge oss på att bli blöjfria (hoppas och försöka kan vi ju alltid).

Vi gick tillsammans och hämtade Emilia strax innan fyra och har haft en helt perfekt eftermiddag. Hon har varit lite gnällig och missnöjd ett par dagar efter dagis men nu är förhoppningsvis vår "vanliga" tjej tillbaka. Vi stannade till vid fontänen som är så himla spännande, sprang ett par varv i rådhustrapporna ooch gick hem och smaskade jordgubbar. En himla massa bus och lek blev det även hemma innan en trött tjej stupade i säng runt 18.

Vi slängde ihop en riktig brakmiddag ikväll. Grillad kyckling i en god sallad, kokta majskolvar, grillad halloumi och kex med ost:) Nu ligger vi i matkoma båda två men gott var det! Det blir en tidig kväll för mig även idag, jag orkar ingenting nuförtiden, helt slut efter en dag. Kan det vara värmen?

Nu ska jag se sista delen av programmet här!
"