Nationaldagen!

2011-06-06 | 19:43:08 | Kategori: Vardagslyx | 0 kommentarer
Redan 6:e juni! Vart tar tiden vägen egentligen?

Vi har kört en lugn och skön dag hela dagen faktiskt. Förmiddagen spenderade vi hemma med lek och mysig lunch med svärmor på balkongen. Mamma och pappa kom hit också med lite saker som köpt på IKEA. Efter middagsnap och mellis gick vi till Folkparken och lekte av oss i solen och värmen. Emilia gungade och spanade mest på de andra barnen i parken, den var smockfull kan jag säga. Trist nog hade vi inte några badkläder till lilla damen med, för hon ville mer än gärna plaska i bassängen (komma ihåg till nästa gång!) Vi köpte glass till oss och russin till Emilia på väg hem och njöt av att det faktiskt är sommar och helt underbart just nu.

Emilia sover sen nån timme tillbaka och vi har hunnit få i oss god kvällsmat. Lite lathet gjorde att vi köpte rostbiff och potatissallad, gjorde god sallad till och fixade med lite melon och annat gott som tilltugg. Har dessutom en nyuttagen rabarberpaj på diskbänken som bara väntar att bli smakad på. Får se om nån av oss orkar! Ikväll tänkte vi se 127 Hours, ingen feelgood-film precis men kan nog vara riktigt spännande.

En mindre positiv sak är att vår tvättmaskin verkar ballat ur totalt. Det lät jättekonstigt förut och nu vågar jag inte sätta på den. Finns betydligt roligare saker att lägga pengar på men jag vägrar tvätta i tvättstugan! Så snart får vi nog köpa en ny.

Nu ska jag nog hugga in på pajen ändå...:)