Feber.

2009-09-29 | 14:33:09 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
"
Jag har haft feber sen i söndags kväll/natt och har proppat i mig Alvedon som gör att det känns bättre en stund. Hade sjukt ont i kroppen igår och klev knappt ur sängen mer än för att äta. Idag mår jag lite bättre men har konstaterat att jag nog fått en infektion i ena bröstet, hmm... Det gör ont! Ringde BB och ska komma dit imorgon, eventuellt får jag även pencillin för det här är, enlligt fakta på internet, inget man själv kan råda bot på.

Hoppas det går över fort bara, så jag kan få njuta till fullo av min lilla prinsessa. Det är typiskt mig att dra på mig massa skit, och speciellt när det minst av allt passar. Christian är helt underbar härhemma, har får göra så mycket mer än han är van vid och jag uppskattar precis allt han gör för oss. Visste inte att han var så huslig (kanske borde utnyttja det mer nu när jag vet att han kan!).

Idag har det för övrigt inte hänt så mycket, vi ska nog ta en liten promenad sen och hoppas den här förbannade huvudvärken släpper. Emilia älskar att åka i vagnen, så hon lär sova större delen av promenaden, skönt att få sova ute i friska luften:)
"