Glad midsommar!

2011-06-24 | 11:58:45 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer
Dagen till ära sov Emilia till 10, men inte kunde jag sova för det. Har legat vaken sen 7 och bara njutit av tysnaden. Helt ok det också! Vi har inte kommit oss iordning på långa vägar här, sitter fortfarande i morgonrocken och Emilia springer omkring i blöja. Nu är det lunchdags för den lilla i familjen och vi får väl se om vi kan lyckas få henne att sova en kortis-nap senare så hon orkar med eftermiddagen och kvällen. Tur att hon är rätt anpassningsbar och sover jättebra i sin resesäng även om vi är borta nånstans. Så slipper vi åka hem tidigit och hon får samtidigt den sömn hon behöver:)

Emilia igår morse.

Det blir att vi åker till Lindö och firar midsommar. Christian mår lite bättre idag så vi kör på den linjen. Dock såg vädret bättre ut imorse när jag vaknade, nu börjar det mulna på och standarden på midsommar är ju regn så det får funka det också, vi får väl vara inne helt enkelt.


Emilia klarar det här med maten galant HELT själv och man får absolut inte vara med och assistera. Snart är sista tuggan nere i magen och då ska vi försöka hitta några fina kläder till dagen.