Min födelsedag.

2009-08-31 | 20:01:28 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
"

Min födelsedag firades igår men lite kalas. Hade familjen här på besök och det var lika trevligt som alltid. Hemmagjord smörgåstårta bjöds det på, tack mamma för hjälpen, den var jättegod! Hade även bakat lite muffins (inte dom vackraste dock) men riktigt goda var dom. Bullar blev det också, dom talade för sig själva, och då inte i positiv mening. Ska försöka bättra på mina bakningsskills under mammaledigheten:)

Smörgåstårtan


Fina presenter blev det också. En salig blandning av pengar, presentkort, smycke, en fin skål, världens mysigaste nalle och en himla massa mer. Inga bilder dock eftersom kameran har ballat ur just nu. Självklart massor fina blommor som nu pryder hemmet fick jag också. Älskar att fylla år, att få ha en hel dag som bara handlar om mig:)

Idag har jag förresten spenderat några timmar med Nathalie, hon kom hit med present och lunch som vi åt ihop innan hon skulle jobba, mysigt! Tack söta du för det! Vi lyckades få tiden att gå som vanligt och babblade som bara den om allt och inget, stackars Christian som får lyssna på allt tjejsnack. Va tänkt att jag skulle träffa Sofia ikväll också men hade inte riktigt orken och har haft så ont till och från idag så vila kändes mer behövligt. Vi måste dock ses innan bebis tittar ut!

Annars har dagen mest bestått av just vila, Christian har varit hemma hos mig hela dagen, tack hjärtat för det! Det behövs såna här dagar när man gör just inget utan bara myser och tar hand om varandra.

Inga planer för morgondagen, blir nog mest vila på inrådan av BM och försöka förbereda det sista som går att förbereda innan det är dags att föda barn:) Packa klart BB-väskan kan ju va en bra idé så vi inte behöver tänka på det i sista sekunden. Det är ju lite av min grej att skjuta allt på framtiden så vi får väl se hur det blir med den saken...

Nu är det lite kvällsmys framför tvn innan vi somnar, det är ju favoriten Lipstick Jungle och sen fotboll för Christian.

"