En helt vanlig onsdag...

2011-08-31 | 20:11:30 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
"
Lill-lördag och allt!
Det blev lite ändrade planer här ikväll men så är det ibland tyvärr. Jag skulle tittat förbi hos Anneli och hennes Me&I-visning men Christian jobbar som en tok just nu och även ikväll så jag fick stanna hemma och mysa med Emilia istället. Nu sover hon sen en stund tillbaka och jag gör ett försök till paus i mitt fixryck. Har hunnit laga mat mitt i allt och det satt fint i en hungrig mage.

Idag blev det varmrökt lax med pärlcouscous och rädisor, kokta morötter och sockerärtor. Gott!

Jag hämtade en liten trollunge iklädd full regnmundering från dagis förut, så söt! Hon hade precis hoppat ner i gungan och blev jättesur när jag kom och störde. Men efter mycket om och men kom vi iväg och har som sagt myst omkring här hemma hela eftermiddagen, vi slängde ihop en äppelpaj också för att överraska pappan! Den står i kylen och väntar på att intas kan jag säga, mums!

Emilias favoritposition. Vid köksbordet med en laddning turkisk yoghurt. Hon Ä.L.S.K.A.R den turkiska på hink så varför köpa smaksatt yoghurt med socker? Det här är perfekt!

Hoppas på att kanske orka se en film sen, jag behöver lägga mig i soffan och strecka ut ryggen känner jag. Är helt trött och slut i mellan skuldrorna av nån konstig anledning. Den där uteblivna träningen kanske skulle göra mig gott? Det här funkar ju inte, speciellt inte när man sitter still HELA dagarna på jobbet. Man MÅSTE träna säger Christian, det finns liksom inga undantag och jag håller väl egentligen med så så fort tiden finns så ska jag ta tag i det, jag lovar. På tal om film, se Lingon-filmen om ni får chansen, så himla rolig! Och sorglig, jag grät som ett litet barn stundvis men det är ju jag i ett nötskal också...

Oj, det blev lite gott och blandat i det här inlägget. Nu är det dags att ladda tvättmaskinen och allt annat som gärna ska göras innan man får koppla av!
"