Lördagmorgon!

2010-07-31 | 10:02:48 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
"
Igår hade vi en hektisk dag... Mamma hade ledigt så planen var att umgås med henne hela dagen, och det gjorde vi. Emilia och jag gjorde oss klara och mötte upp mamma på stan, så jag äntligen kunde hämta mig telefon som blivit lagad:). Eftersom vi var i krokarna tittade vi upp till morbror Owe och Lina, där stannade vi och lekte en stund innan vi drog vidare till nästa morbror. Det var jättelänge sen vi sågs så det var kul att träffa morbror Ola och hans Annika också.

På eftermiddagen stressade vi hem hit och pappa kom och hämtade upp oss för en tripp till IKEA. Köpte gardinstänger, gardiner och lite annat smått... Ännu mer stress blev det när vi kom hem runt sju för kl åtta skulle vi ha middagsgäster. Men även det gick bra och vi hade ne trevlig kväll med fina vänner, tack Josefine och Martin!

Kvällen blev lite senare än vi är vana vid, och Emilia vaknade klockan tre inatt och grät hysteriskt. Lite välling och kramar senare blev det bättre och vi somnade äntligen om.

Nu är vi uppe och studsar i alla fall, frukosten är avklarad, men vi ska göra oss iordning så vi kan starta dagen ordentligt. Känns som att det kommer bli en hel del pyssel härhemma idag.
"