Valborgsmässoafton.

2011-04-30 | 19:39:11 | Kategori: Vardagslyx | 0 kommentarer
"
Det blir en lördagkväll on my own härhemma!
Ingen majbrasa med andra ord, men jag tycker det känns rätt skönt att slippa stå ute i kylan och titta på en en eld bara för att. Känner att jag absolut kan göra det när Emilia förstår och uppskattar det men nu är det totalt lönlöst för alla.


I skrivande stund smaskar jag istället sushi och misosoppa härhemma framför datorn. Vi kom alldeles nyss hem från födelsedagsfirande av farfar som fyller 90 år i veckan, alltså det är inte klokt att han verkligen är så gammal för han är hur pigg och glad som helst, kryper och klättrar och har sig och busar med Emilia. Trevligt att träffa den delen av släkten också, blir ju tyvärr inte så ofta.

Att två personer kan vara så kärleksfulla och underbara mot varandra efter så många år tillsammans är magiskt för mig. Grattis igen till båda två!

C är borta ikväll, och jag hade ju en tanke om att våldgästa mamma och pappa med Emilia över natten, men klockan blev mycket innan vi var klara här så vi stannar hemma och myser istället. Eller myser får jag göra för mig själv eftersom Emilia redan sover. På tal om det så kände jag mig så hemsk innan hon väl somnat... Hon tappade närmligen sin lilla hund i en lerig vattenpöl på vår promenad hem. Inte en chans att jag skulle låta henne sova med den, så den åkte direkt i tvättmaskinen. Att ett litet barn kan fästa sig så mycket vid något speciellt sådär fick en ny innebörd för mig och det blev mycket gråt innan hon insåg att vovven inte skulle göra henne sällskap inatt... Lilla hjärtat, mamma vill inte att du ska vara ledsen!

Vi har åtminstone haft en helmysig dag och imorgon ska vi njuta av sista helgdagen! Älskade unge vad du är fin <3

"