Tisdag.

2009-12-29 | 22:48:10 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
"
Dagen har varit fullspäckad för oss. Vi gick upp ganska tidigt så vi skulle hinna med lite. Vi började med att träffa Sara för en lunch, vi hann med en sväng på stan också innan hon sprang iväg till jobbet. Därefter kändes det väligt tråkigt att bara gå hem så jag knallade till mamma och pappa. Det var en lååång promenad, och fy fan vad jag frös om benen! Trodde aldrig turen skulle ta slut. Fick som tur va mat när jag kom fram i alla fall:).

Kvällen spenderade vi hos Christians mamma med lite middag. Det var som vanligt trevligt, och tycker det är bra att Emilia fått träffa sin farmor lite mer på sistone. Lutfisken kom tyvärr inte till sin rätt utan sås... Men Christian åt för mig också som vanligt.

Härhemma blev det inte mycket gjort ikväll, och nu är jag trött så har krupit ner i sängen. Emilia har dock lekt i gymmet, hon gillar sina Laban-spöken, min lilla gullunge!



Kan även passa på att berätta att Emilia tog nappflaskan igår. Vi har ju försökt tidigare men då har hon stenvägrat. Nu gick det bra i alla fall och det ger mig hopp om att det håller i sig, men vi får se. Kan vara bra om jag skulle behöva vara iväg lite längre stunder. Himla duktig tjej!



Natti natti nu!
"