Onsdagkväll.

2010-03-31 | 20:53:18 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
"

Emilia var trött efter badet så det blev en lång lur på eftermiddagen, då passade jag på att göra lite saker som annars inte hinns med, bland annat lata mig i soffan. Det är lyx nuförtiden! Jag fick tid att se på 90210 som jag verkligen har fastnar för, nördig som jag är. Och lite plock blir det ju alltid eftersom jag inte är så bra på att göra iordning efter mig när jag styrt med nått.

Lillan min har varit varit ovanligt mysig dom senaste dagarna och vi har gosat som tokar. Hon brukar ha lite svårt att vara still i famnen och ska gärna känna, klämma, dra, äta osv på allt i hennes väg, men idag har vi myst massor, och hon verkligen gosar in sig med huvudet och kopplar av. Jag älskar det!

Kajsa kom förbi en stund i kväll men sprang lika fort hem igen när hon fick veta att Tobbe var hemma, jag känner mig sååå viktigt! Men jag får hålla tillgodo med min fina härhemma istället:). Undra om det finns nått att se på tv, annars blir det nog en tidig kväll som vanligt nu förtiden. Känner mig så tråkig, men det tar på krafterna att busa hela dagarna...

Imorgon bitti ska vi på babysång och sen får vi lunch hos mamma och pappa, trevligt!

"