Irritationsmoment...

2013-01-23 | 16:36:53 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer
Emilia och jag eftermiddagsmyser. Jag vid datorn och hon här bredvid. Har så mycket irritation i min kropp idag, ni vet sådär så man blir irriterad på allt och alla. Inte gör det saken bättre att det är svinkallt och alla dessa förbannade kläder som ska på så fort man ska ut. Klarar inte av overallsäsongen längre till alltså! Nu vill jag ha vår och sommar. Till råga på allt har jag gått och väntat hela dagen på samtal från Barnmottagningen då vi måste få tid för Emilias allergier igen. När de väl ringde upp typ nyss har de inga tider så vi står på väntelista för en tid (?). Alltså jag förstår mig inte på Landstinget, vart går skattepengarna egentligen? Orkar inte tjafsa med dem, har tyvärr varit tvungen att ha en del med dem att göra och det är samma erfarenhet varje gång. Jag efterlyser privat sjukvård, NU!
 
Vi ska alltså på inrådan smörja henne med kortisonsalva två gånger per dag över hela kroppen. Jag vill verkligen inte använda kortison i onödan utan hellre hitta källan till problemet, vilket jag sa till sköterskan. Hon förstog sa hon...Hmm? Så nu ger jag upp mina försök att behandla huden med organiska favoritprodukterna, här ska det alltså smörjas med konstgjorda medel för att det inte finns tid att utreda?
 
Huvudsaken nu är i alla fall att det slutar klia. Hon river sönder sig totalt och vaknar med blodiga rivsår på morgnarna. Det gör så ont i hjärtat att se att hon lider... Stackars lilla hjärtat som ska behöva dras med det här. Ser fram emot en lite mer positiv kväll. Ska ägna mig 100% åt Emilia nu och snart kommer pappa på besök också.
 
Negativt inlägg jag vet, ingen feelgood här inte, men hellre skriva av mig här än spy galla över dem härhemma...