Lördagsmys hela dagen.

2011-07-30 | 21:15:59 | Kategori: Familjen | 0 kommentarer
Eftersom vi bara hade oss själva att tänka på idag så tog vi det lugnt på förmiddagen, eller det som var kvar av den när vi vaknat:) Sen gjorde vi oss iordning och gick till Bagarstugan Brasserie för lite sen lunch. Alltså jag åt kronärtskocksoppa och det kan nog vara den godaste soppa jag nånsin smakat! Gudomligt gott och mysigt att sitta vid vattnet. Det var premiär för mig där men kommer garanterat att bli välbesökt av oss. Rekommenderas!


Mätta i magen gick vi bara och väntade på att Emilia skulle komma hem. Hon åkte spårvagn med sin mormor och morfar och det var spännande. Vi längtade ihjäl oss efter lilla skruttungen så det var underbart att få pussa och kramas med henne lite. Vi satt i solen och lyssnade på musik medan vi väntade på att dom kom.


Efter att Emilia somnat gick jag och handlade massa gott till kvällen. Vi har gjort egna hamburgare som blev riktigt goda och nu har vi smaskat i oss smågodis så vi kan spricka. Mad Men har fått stå för underhållningen men nu ska vi nog se en film om Christian kan slita sig från billetandet. Vår bil såldes lite halvspontant igår och det gick tydligen inte att ungå eftersom affären var väldigt bra men nu står vi utan bil. Bilbytet var egentligen ett måste, Christian jobb tillåter inte en sån fin bil egentligen, blir mycket slit och släng så en stor praktisk bil får det bli!