Sammanfattning av 2010, del 1.

2011-01-01 | 16:35:28 | Kategori: Familjen | 0 kommentarer
Jag ska försöka summera året som gott. Emilia tar ju förstås upp mest plats i våra liv och därför blir det mest bilder på skruttungen. Men tiden går så fort och det är kul att se hur mycket som hänt det senaste året, från ett litet knyte till en envis liten dam med mycket egen vilja:).

Vi firade in 2010 tillsammans med fina vänner. Emilia var så liten, ändå känns det som alldeles nyss!

Januari. Vi började på babysim och det har varit så kul. Emilia älskar vatten och är inte rädd för nått. I övrigt växte hon på så det knakade.

Februari. Schvinkallt och hur mycket snö som helst men vi var duktiga med Emilia nerbäddad och dagliga promenader. Vi började träna på att sitta själv, inte lika lätt som att sitta i matstolen med massa skyddskuddar:). Vi fick se lilla pyret i Josefines mage  för första gången!

Mars. Vardagen rullade på som vanligt i stort sett. Mina bröder var i stan på besök och Emilia fick träffa både dom och vovvarna, spännande!

I april åkte vi till Rom. Mycket regn blev det tyvärr, och såklart mat och vin i mängder. Dit vill jag tillbaka en dag, man fick inte nog av allt fint! Vi såg Coloseum, Fontana di Trevi, Vatikanen och en hel del annat, verkligen en upplevelse.

Vi var ifrån Emilia för första gången sådär på riktigt, i fyra dagar dessutom. Saknaden gjorde ont, men vi vet att hon hade det hur bra som helst hos sin mormor och morfar. Josefines bebismage började växa ordentligt och vi kände och klämde så ofta vi kunde, så häftigt att få se på håll när man själv varit med om samma sak. Vädret började tillåta utomhuslek så  vi gick till lekparken titt som tätt. Kompisen Alice hängde gärna på:). 

I maj fick Emilia en gåvagn och det var skoj att få komma upp och se världen ur ett annat perspektiv. Vi besökte bland annat öppna förskolan och barnen fick  leka av sig lite. Promenaderna blev fler och fler ju varmare det blev och varvet runt strömmen var populärt.

I juni firade vi midsommar med en alldeles egen liten midsommartjej:) Christian fyllde år samma dag så det blev dubbelt kalas. Första doppet (för vissa ska tilläggas), det ska vara betydligt varmare för att jag ska bada. Ligger hellre i hängmattan... Lilla lilla Iris kom och hälsade på för första gången. Och hon var verkligen det pyttigaste jag sett, så liten och skör men ändå hur söt som helst. Vi besökte även Anders och Anitas underbara hur i Västervik, sol och bad stog på schemat där och en underbar dag hade vi prickat in!