Godmorgon Måndag.

2010-03-29 | 09:44:19 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag har precis gått upp och det behövdes verkligen en sovmorgon. Igår kväll var jag död och somnade ganska tidigt, natten blev väl lite sådär eftersom Emilia vaknade ett antal gånger och nappen dög till slut inte som tröst. Så för första gången på länge nu fick hon välling på natten och somnade om direkt. Skönt!

Christian gick upp tidigt och fixade i köket (bästa!) och är och tränar nu så jag ska försöka fixa med lite annat innan han kommer. Det finns fortfarande hur mycket tvätt som helst, Emilia ska få ett bad, vi ska nog bege oss ut på en promenad framåt dagen så rastlösa är vi definitivt inte.

Jag tittar på Emilia som ligger i sitt gym. Hon är inte lika road över leksakerna som hänger i gymmet utan tittar, känner och smakar mest på figurerna som är fastsydda i gymmet. Hon ser med andra ord saker som hon inte brytt sig om tidigare. Att ta sig framåt är fortfarande på att-lära-sig-listan men hon tar sig i sidled och runt i cirklar, bakåt ibland också bakåt. Hon börjar bli stor! Nu ska hon få gröt så vi kan starta dagen ordentligt.