Onsdagen.

2010-02-18 | 09:09:15 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår var det onsdag så vi började dagen med att mamma kom hit och följde med till babysimmet. Tyvärr ligger bilderna på hennes kamera med ska visa så fort jag fått dom. Sen blev det lunch hos oss medan Emilia somnade som en stock. Hon sov i stort sett mellan 12-16 och under den tiden passade vi på att se en film, jag somnade dock efter en kvart och vaknade när filmen nästan var slut, kul tjej.

På eftermiddagen åkte vi iväg och köpte målarfärg till mina projekt härhemma, och sen passade vi på att fylla på kylen lite. Emilia fick sin smakportion när vi kommit hem och sen en flaska ersättning och efter det var det natti natti för henne, trodde vi. Hon låg och smågnällde lite men vi gick fram och tillbaka och stoppade in nappen som hon hela tiden spottade ut men tillslut insåg vi att hon minsann inte skulle sova så hon kom upp och fick lite tutte och sen gick det bättre att koppla av.

Vi tittade på Solsidan och skrattade ordentligt innan vi gick och la oss vi också. Det är så jäkla kul, för vi känner igen oss i dom där blöjdiskussionerna:)...