Dålig update.

2010-02-10 | 22:29:12 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ja idag blev det dåligt med info här. Men vi började dagen med babysim och det var ju självklart hur mysigt som helst. Christian badade med Emilia och jag tittade på. Vi provade på att dyka, inte så poppis hos lilla fröken:), men klart att det är lite läskigt med nått helt nytt.




Sen åkte vi till IKEA för att inhandla matstol till Emilia, den var verkligen ett fynd, ett bevis på att IKEA är sjukt billigt. Hon sitter hyfsat bra i stolen men självklart åkte det lilla huvudet bakåt och slog i kanten men efter lite pussar och gos så var det finemang igen, det kan nog vara bra att hänga något mjukt över ryggstödet även om hon har den där dynan i. Så imorgon blir det att inviga den till mat när vi fortsätter med smakportionerna.

Eftermiddagen blev seg, jag var hur trött som helst och somnade nog till en snabbis innan vi fick besök. Och ikväll hyrde vi nya Beck-filmen, en av dom sämre i serien faktiskt men klart sevärd. Och nu har vi krupit ner i sängen och jag håller tummarna för att vi får en god natts sömn, eftersom vi ska upp tidigt imorgon och gå på babysång igen. Nu är det natti!