Hos mamma och pappa.

2009-11-05 | 21:35:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi sover här inatt eftersom Christian jobbar, så himla tråkigt att vara själv hemma...

I förmiddags kom mamma till oss, så vi gick en sväng på stan där vi köpte superfina kläder till Emilia. Kappahl har en Vintage-kollektion där dom har hur fina barnkläder som helst. Visar nån annan dag när Emilia har dom på sig. Ett par stövlar inhandlades till mig också, behövde verkligen ett par, dom jag hade förra året är helt pajj i sulan så blir blöt om fötterna när det regnar, haha.

Sen bar det av för att kolla doplokalen, och den kan nog bli mysig med lite fix:). Längtar tills det är dags! Vi bestämde oss för att promenera dit från stan, var väl kanske inte den smartaste idén med tanke på vädret, men vi trotsade och det gick ju bra även om vi var dyngsura när vi kom fram.

Emilia har en nyfunnen kärlek i morfar. Hon flörtar och gör sig till när han pratar med henne. Hon har redan förstått hur man ska göra för att få det man vill ha, bortskämda unge!

Imorgon hoppas jag på en promenad hem, skulle vara en bra start på dagen så man piggnar till. Sen blir det lite fix hemma, konstigt att sånt aldrig tar slut. Och på kvällen träffar vi Nathalie innan hon flyttar på lördag. Kommer bli tomt utan henne här, men ännu en anledning för oss att åka till Stockholm oftare!

Nu säger vi godnatt!