Snällt barn?

2009-11-17 | 22:14:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det blev tillslut städning av hemmet och en långpromenad runt Promenaderna. Känns skönt att ha rent igen så länge det nu varar. Sen tog vi en sväng till svärmor som har fyllt år så vi var där med en försenad present.

När vi kom hem blev Emilia en riktig liten gaphals, vet inte vad det var men ovant är det att höra henne skrika så där, det gör ont i hjärtat. Nu har hon dock lugnat ner sig och ligger i sin säng i väntan på sömnen. 

På tal om skrikiga barn kom jag att tänka på nått vi pratade om tidigare. Vi säger alltid att Emilia är så snäll, hon är ju väldigt glad och tillfreds för det mesta och skriker nästan aldrig. De barn som faktiskt skriker och är jobbiga då, är dom dumma eller? Usch, har aldrig tänkt på det så förut men kan tänka mig hur de som inte har det som vi känner när man säger att "Jo, hon är så snäll". Ska inte säga så mer...

Imorgon har vi inte heller något planerat, så himla skönt! Har varit så mycket dom senaste dagarna så vi behöver lugn och ro. Jag ska sova så länge Emilia tillåter, sen blir det en långpromenad efter frukost. Längtar redan nu till att vakna imorgon!