Vår jul.

2009-12-26 | 13:03:27 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är julen över för den här gången. Vi har haft tre julaftonar och är helt slut nu. Emilia har också fart fram och tillbaka och kan må bra av lite lugn och ro. Så det ser vi fram emot att få nu i några dagar tills det är dags för fest igen...på nyår.

Vi började dagen innan julafton med att fira hos Christians mamma, där var såklart även hans små bröder och Josefine. Det blev massor med god mat och många paket. Vi var lagom trötta redan efter den dagen men det var bara att knata upp morgonen därpå.

Julaftonen började vi med lite stressfrukost hemma, sen bar det av till Christians gulliga farmor. Där var även hennes systrar och Christians pappa. Emilia fick såklart mycket uppmärksamhet av dom äldre. Vi åkte sen förbi mamma och pappa där Emilia fick ett STORT paket, som visade sig vara ett babygym. Jättefint med Spöket Laban.

Redan hos Johan, där vi hamnade sen, invigdes gymmet och Emilia var nöjd och glad. Vi spenderade resten av kvällen i Lindö med massor mat och paket även där. Runt tolv räckte det för oss och då åkte vi hem till lugnet.

Juldagen, alltså igår, tillbringades hos mamma och pappa, där även morbror med fru var. Och självklart bröderna tillsammans med Anita och lilla Mathilda. En mer väluppfostrad, snäll, söt och gullig tjej får man nog leta efter. Även Emilia var förtjust i henne, sken upp som en sol så fort dom tittade på varandra. Vi hoppas på att få se er snart igen:).

På alla ställen blev det julklappslekar och i år kammade vi hem en hel del fina saker. Jag är nöjd. Och det är så jäkla kul, alla blir så hysteriska!

Jag sov hos mamma och pappa inatt eftersom Christian har jobbat. Så jag sitter fortfarande här, och nu väntar vi på Nathalie och Daniel som kommer och hälsar på snart. Ska bli kul att ses igen, det var ju ett tag sen nu. Och Emilia växer så det knakar så dom kommer nog tycka hon blivit stor.

Sen bär det av hem, där jag behöver fixa iordning lite, bland annat plocka med alla julklappar. Christian jobbar inatt också så det blir väldans lugnt. Lovar att det blir massor med bilder senare.