Måndag hela veckan?

2012-01-30 | 17:04:29 | Kategori: Vardagslyx | 0 kommentarer
"

Det var så fint i morse efter dagislämning att jag inte kunde låta bli att fota. Rosa-blå himmel och solen som höll på att gå upp.

 

Jaha då har snart den här dagen också passerat. Fy vad fort det går, men skönt att vi går mot ljusare tider. Idag har solen verkligen lyst med sin närvaro. Både kropp och själ mår lite bättre av ljust och fint väder. Nu väntar jag på värmen också, det är ju först nu vi fått vinterkyla så nån värme blir det nog inte på länge.

 

Kvällsmaten är i magen och vi gjorde det enkelt med pytt i panna idag. Nu önskade Emilia en mysig stund i soffan framför film, och det låter bra så det kör vi på. Det har gått bra på dagis idag trots nya lokaler, "njutit av varje tugga" var frökens ord om lunchen också så även om jag inte förvånas när det gäller maten så känns det bra. Första dagen utan att sova middag där också, och här hemma är det inte värre än vanligt så vi fortsätter nog på det spåret så länge det går. Allt för att få en ordentlig sömn på natten, samtidigt som vi självklart måste få det att funka bra på dagarna.

 

Nu ska här fixas päron att äta till filmen!

"