Familjedag!

2011-03-10 | 14:59:14 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer
Läkarbesöket gick bra. Inga tester behövde göras eftersom hon såg så fin ut utan utslag och eksem. Skönt! Dock var det inte världens roligaste ställe för en sprallig busunge så lite gnäll blev det på slutet innan vi hittade ett kuligt pussel:) Vi fortsätter som vi gjort hittills men introducerar lite sakta saker hon visat känslighet emot. Så får vi se vad som händer. Det var skönt att få bekräftat att det absolut inte är något farligt att utsätta henne för det heller.

Vi kände för att göra nått skoj för Emilia efteråt så vi styrde mot Busfabriken. Vi började med lunch och korv med pomme slank ner utan protester och känner jag henne rätt hade hon nog kunnat klämma en korv till (pappas matsinne?). Efter ett par timmar tyckte vi vuxna att det räckte och det var nära nära att hon somnade på hemvägen. Vilken affärsidé det där är förresten!

Bolltokig som hon är försvann hon med glädje ner här och när hon försökte ta sig fram sjönk hon bara längre och längre ner. Vi hade turen att stöta på en söt elefant också och Emilia skrattade som tokig när han kom fram och klappade och pussade på henne! Vi kommer bli stammisar här:)