Vilken bra helg!

2011-06-26 | 21:30:16 | Kategori: Högtider | 0 kommentarer
Somnade nån timme i soffan förut men tog tag i mig själv och tvättade bort gårdagens smink och gjorde fötterna sommarfina. Nu har jag precis lagt mig i sängen och tänkte berätta lite om vår helg. Kan nog säga att den här helgen varit den bästa på länge, även om saker och ting inte alltid blir som man planerat.

Jobbade kväll i torsdags, vilket inte gav mycket tid för midsommarförberedelser. Vi hade inget bestämt för dagen förren precis innan eftersom Christian känt sig dålig. Vi hamnade i alla fall hos Johan i Lindö och tog det lugnt. Vi hoppade över dans kring midsommarstången det här året. Är väl inte riktigt vår grej men från och med nästa år ska vi ta tag i det där så Emilia får vara med på riktigt.

"Gunga!!!" Det går inte att missa att den sysselsättningen är en av Emilias favoriter. Till sin stora lycka fanns en gunga i trädgården och hon är jätteduktig på att sitta själv på en "riktig" gunga.

Midsommarafton bjöd på sitt typiska väder. Men när solen tittade fram och värmde ordentligt kastade sig alla barn i poolen. Kärleken till vatten är fortfarande lika stor för Emilia och hon fick simma själv med armpuffar:)

Pussel är kul. En liten stund.

En högtid utan Johans trollerier vore inte fulländad. En frustrerad publik som gör ALLT för att knäcka de hemliga koderna:)

En väldans massa mat blev det också men den fångades aldrig på bild. Sill, potatis och nubbe till förrätt och sen grillning. Och Ullas goda jordgubbstårta satt fint i en redan supermätt magen! Tack igen Johan för att vi fick vara med er.

Igår firade vi birthday boy Christian som fyllde 25 år! Emilias farmor erbjöd sig att vara barnvakt så spontant bestämde vi oss för att åka till Stegeborg på kvällen. Christians kompisar var där och han blev ordentligt firad kan man säga. Stackarn var lite sliten idag men vad gör det? Nu är ordningen återställd och vi laddar för sista veckan innan semester. Helt ok att vara ledig i fyra välförtjänta veckor sen känner jag.

Nu kryper jag till kojs så godnatt!