Goddag Söndag!

2009-09-27 | 13:41:40 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer
Söndag idag, och det känns verkligen. Knäpptyst härhemma och inte ett ljud utifrån, folk är väl sega på söndagar antar jag... Nu vaknade dock Emilia så lite grymtningar och suckar hörs från henne, men det är bara alldeles underbara små ljud som man inte kan annat än älska.

Dagens fina tjej här brevid.


Har precis duschat och känner mig som en ny människa, vaknade inte riktigt på rätt sida idag efter en natt med många amningar och blöjbyten. Men nu känns det lite bättre...

Idag ska vi till farmor Lillan och hälsa på, annars är det mest vila på schemat. Är fortfarande inte helt återhämtad efter förlossningen (undrar hur lång tid det tar?), så det är bara att lyssna på kroppen och ta det lugnt om det behövs. Längtar dock efter att motionera men det få vänta lite till.

Har ju förresten glömt berätta att Emilia tappade navelstumpen i fredags, så himla skönt, den var ju hur äcklig som helst. Så nu är det som ett litet sår där den har suttit med det är skönt att slippa ha den där i vägen hela tiden. Var ju rädd varje gång jag bytte blöja eller tog på henne kläder att jag skulle komma emot och skada henne på nått sätt, det såg ut att göra så ont.

Nu ska vi börja leta fram lite kläder att ha på oss och sen bege oss till Ljura.