Vår julafton!

2011-12-25 | 14:13:28 | Kategori: Högtider | 0 kommentarer

Dagen fortsätter i lugnt tempo. Grimma och Lennox har varit på besök och efter det stupade Emilia i säng (har en känsla av att det blir en sen kväll igen). Tänkte bjuda på några bilder från igår i alla fall, vi firade som sagt hemma hos oss med mina föräldrar och Christians mamma och syskon. Vi hade en mysig dag och kväll med mat och gotte i mängder. Skönt att inte ha ätit nån julmat alls innan i år, för nu kunde jag verkligen njuta, kan ju lätt bli för mycket annars.


Som bekant är Emilia i sitt esse när det vankas mat. Gott med julmat tyckte hon och åt massor. Rödbetssalladen var en riktig höjdare.


Efter maten vilade barnen i soffan, medan vi andra åt färdigt.


När det var dags för Kalle Anka radade familjen upp sig...


...vissa var dock mer intresserade än andra =)


Mera mat! Herregud, man var ju om ringad av ätbara saker så klar man måste hugga in.


Vi övergav de andra en stund en bit in i Kalle, när myrorna i rumpan inte riktigt ville sitta still. Bättre att få öppna paket!


Årets armbrytning vanns av ingen mindre än....Christian! Bästa bästa <3


En fin dag men nära och kära är värt så mycket. Självklart tänker man ju mycket på de som tvingas fira i ensamhet av olika anledningar dagar som dessa. Tankarna går även till de som inte finns hos oss längre men som var närvarande på sitt eget sätt ändå. Älskade mormor, alla högtider är otroligt sorgsna utan dig här. Vi saknar dig så det gör ont, men vet att du har det bra där du är <3