Sängkläder och stolsdyna.

2010-04-24 | 19:58:31 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är Emilia nattad och det hörs lite knorr inifrån sängen ibland men hoppas hon somnar, och att jag får en lugn kväll. Är inte helt kry, har förbannat ont i halsen och öronen och huvudet dunkar. Tog två alvedon så det ska väl släppa snart. Det finns liksom inget utrymme för att vara sjuk när man är mamma...

Jag har spenderat kvällen så här långt med att göra en beställning på nödvändigheter till Emilia. Det blev två söta påslakanset och en stolsdyna, från PolkadotDesign.



Självfallet landade valet på det rosa. Det gröna är också fint, men rosa är mer Emilia. Tyckte det var kul att samma serie finns som dynor till TrippTrapp, och en sån ska vi ju ha så småningom så kanske kan få bli en annan färg då? Det ändra påslakansetet kommer från Gunila Axén och är rosa med vita moln.

Att ha EN stolsdyna i tyg räcker inte, för titt som tätt är det matkladd på hela dynan och när den är i tvätten blir stolen lite för stor för den lilla rumpan. Den här kan man dessutom torka av så det är toppen. Samma gäller i sängen, det händer ju olyckor oftare nu och det dreglas och har sig och sen har jag bara tråkiga påslakan nu som vi köpte i neutrala färger innan Emilia föddes:).