Mamma till nästa helg...

2009-09-10 | 13:50:10 | Kategori: Gravid | 0 kommentarer
Hemkommna från barnmorskan nu och där var det ungefär samma bud som tidigare. Inga strörre överraskningar med andra ord. Bebis hade inte hoppat ur fixeringen:), magen hade växt en halv cm, hjärtat lät så fint så och prover visade på bra värden. "Ingen liten tanig sak den där bebisen i alla fall" lät barnmorskans ord, vet inte om jag ska ta som nått bra eller dåligt, haha! Nej då hon sa det med glimten i ögat och menade på att det nog blir en gosig liten sak med hull, och det är ju då dom är mysigast.

Nu ska vi inte tillbaka dit förrän på efterkontroll om ett par månader, känns faktiskt lite tråkigt, hon har hela tiden fått oss att känna oss trygga och kunde inte gett oss en bättre upplevelse av graviditeten, det kommer kännas konstigt att det inte blir fler besök. Kan verkligen rekommendera Lovisamottagningen för mödravård, dom är verkligen hur gulliga som helst där!

Hur som helst fick vi en tid till förlossningen på tisdag, då blir det undersökning för att se hur "mogen" jag är. Ser allt bra ut och dom inte anser att jag är riktigt redo, får vi en tid till på torsdag (alltså om en vecka) och då är det ingen återvändo:) Så senast till nästa helg bör vi ha en liten bebis... Min barnmorska sa att ofta kommer mammorna in med värkar natten innan det är dags för igångsättning. Det kanske är så att kroppen slappnar av på nått konstigt sätt då och samtidigt gör sig redo? Men vi får se, tar en dag i taget och hoppas på det bästa nu!

Och inte för att vara otacksam på nått sätt, för visst är det kul med alla som hör av sig och frågar om det hänt något, men jag LOVAR att vi hör av oss när det händer!

Vi satt och myste i solen en stund innan vi åkte hem.


Finaste.