Kunde börjat bättre.

2009-09-12 | 18:57:07 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Dagen kunde verkligen börjat bättre, knappt någon sömn inatt, somnade sen om och vaknade på HELT fel sida. Haft ont som bara den inatt och satt i fortfarande i morse när jag gått upp. Nu är det dock lugnare och jag försöker koppla bort det negativa, det är ju trots allt något bra som ska komma utav det här...

Vi har klarat av middagen också, blev ryggbiff med pomme och bearneisås, åh vad gott det kan va! Christian gjorde köttet helt perfekt:)

Ikväll blir det som vanligt på sistone, bara vara hemma och ta det lugnt, kanske se nån film och bara mysa. Skulle gärna hitta på nått, mest för att hjärnan behöver lite stimulering, men varken kropp eller själ orkar just nu... Bara längtar efter friheten jag kommer känna snart. Ser inga begränsningar med barn, det kommer bli så skönt att komma ut och röra på sig, och vi kommer inte sitta inne och glo bara för att vi har en bebis. Det är ju den första tiden som är lättast att ta med sig barnet, bara packa ner i vagnen och gå ut. Så när vi lärt känna varandra lite och kommit någorlunda till ro ska vi försöka hitta på saker... Jag längtar ihjäl mig!

För övrigt lever bebis rövare därinne, det är så himla kul och mysigt att se hur den rör sig hela tiden. Förut låg den helt och hållet på ena sidan av magen, så den andra sidan var i princip helt platt, konstigt att det finns plats att röra sig så pass när det borde vara så trångt. Har länge märkt att dygnsrytmen är lite vriden, h*n gillar att vara vaken på kvällen och nätterna, enligt barnmorskan håller det ofta i sig ett tag även efter födseln. Så nu vet vi vad vi har att sysselsätta oss med på nätterna framöver:)

Blir inte så mycket bilder tagna när man inte gjort nått speciellt, så det får vi skippa...