Dags att få lite ordning.

2009-09-14 | 11:32:31 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
BF+14.

Vi väntar fortfarande, bebis verkar inte vilja komma ut... Hoppas dom vill sätta igång det imorgon när vi har varit på kontrollen, vill inte vänta mer nu.

Igår blev det ingen info här, var inte på nått bra humör plus att vi var iväg nästan hela dagen. Började med fika hos Christians mamma sen åkte vi en sväng till mamma och pappa och fick mat där:) När vi kom hem var det inte mycket kvar av dagen och vi tog det bara lugnt. På kvällen kollade vi på nån ny serie "Kommisarien och havet" tror jag den hette, och var hur trist som helst. Världens jäkla B-produktion, typ alla var dubbade och bara det gjorde att det blev konstigt. Sen var det väl inte världens bästa skådisar heller, haha flopp verkligen.

Dagen kommer nog mest bestå av att fixa och plocka här hemma. Vill ordna så mycket det går innan bebis kommer, så det inte är fullt med smutstvätt och städning att göra då. Christian gick precis och tränade så ska försöka få lite ordning tills han kommer hem igen, skönast att hålla på och fixa när man är själv...

Får se om dagen bjuder på nått mer spännande än så!