Helgen.

2009-10-27 | 21:02:25 | Kategori: Familjen | 0 kommentarer

Nu har jag hämtat mig efter nattens bravader, har fortfarande världens huvudvärk men det var lika bra att gå upp så man kan sova inatt sen. Emilia har sovit bra inatt också, bara hennes knäppa mamma som inte kunde få någon ro.

Helgen var ganska hektisk. Lördagen började med besök av Christians pappa och sambo. Dom kom hit på en fika, och hade med sig fina presenter. Tack snälla ni!

Emilia i sin farfars famn.


Sen bar det av till Christians lillebror Adam som fyllde 6 år. Stora killen nu! Tyvärr glömdes kameran hemma,  typiskt mig. Vi fick god tacobuffé, men hann inte stanna kvar till fikat eftersom det var dags för nästa kalas i Skärblacka.

Så vi begav oss till Nathalie med familj, och även där bjöds det på mat, tacogratäng blev det (så jäkla god, måste få receptet...). Det var mycket trevligt och Emilia blev väldigt uppmärksammad av alla, min fina lilla tjej. På kvällen kom Christian och hämtade oss igen och vi åkte hem och myste. Var dock väldigt trötta så somnade ganska tidigt.

Söndagen bestog av kalas och barnfri middag. Vi var på 75års-kalas och träffade massa släktingar, kul att få visa upp Emilia för dom också som inte sett henne. Efter kalaset åkte vi hem till oss tillsammans med mamma och pappa. Dom skulle vara barnvakt några timmar medan vi gick ut och åt. Det var mysigt att få en liten stund för oss själva även om vi längtade hem till vår lilla älskling. Men det är välbehövligt för relationen ibland, att bara få vara för sig själva även om det bara handlar om en kort stund. Så tack snälla mamma och pappa!

Emilias fina mormor, och världens bästa mamma.


Min mamma och farmor.


Pappa-dottermys.