Nu är det slut på veckan...

2011-09-25 | 18:39:22 | Kategori: Familjen | 0 kommentarer
Och vilket bra slut vi fick. Strax innan lunch tog vi en promenad hem till mamma och pappa, Emilia tjatade efter mormor och morfar HELA vägen. Det där med tidsperspektiv och "snart" är ju inte så lätt att förstå men tillslut var vi ju framme och lyckan var gjord:) Vilket underbart sommarväder det bjöds på idag, svettades som en tok i alla kläder jag tog på mig, men promenaden var välbehövlig och det var så skönt att komma ut och gå ordentligt. Det var länge sen! Vi blev bjudna på lunch hos mamma och pappa och medan Emilia sov middag passade vi på att baka lite. C kom efter en stund och vi hann med en fika och utelek innan vi åkte hem.

Bubblor (som Emilia kallar "blåbär" av nån konstig anledning, orden är ju kanske lite lika när jag tänker efter) åkte fram även idag.

Ikväll innan läggning tog vi fram leran som Emilia fått i present. Den var väldigt uppskattad och vilka fina grejer man kunde göra. Det följde med en himla massa redskap för att forma och dekorera och med lite övning så kan nog det här bli riktigt bra.

Mina fina sitter och pysslar.


Det är knäpptyst inifrån Emilia så hon somnade nog gott och sover som en stock. Inte konstigt efter en dag med full rulle.

"Hoppa sängen mamma" är det nya. Hon har inte varit så intresserad av det förut men nu är det bara bus som gäller! Så det har vi också ägnat en stund åt innan hon ville sova.

Söndagsångesten kryper sig på tyvärr. Önskar vi hade åtminstone en ledig dag till. Men imorgon är det jobb och dagis som gäller igen. Ikväll blir det mys och hemmaspa!