Älskade familj.

2011-07-11 | 12:00:22 | Kategori: Familjen | 0 kommentarer


The Rygaards i ett nötskal kan man säga. Christian i telefon och Emilia med sitt temperament, hon blir så arg när det inte går hennes väg... Man kan inte annat än älska detta:)

Första dagen på andra semesterveckan, vill inte att det ska gå så fort! Emilia och Christian kom in för en stund sen, dom har varit ute och lekt på förmiddagen och Emilia var så trött när dom kom hem att hon grät. Mellan tårarna sa hon "sova mamma" och det gör ont i mig varje gång hon är ledsen men kan ju inte låta bli att skratta och tycka hon är världssöt! Hon fick lite mat i magen och sen klättrade hon själv upp på sängen och gjorde redo med ett par böcker och gosedjur som ju faktiskt kan vara bra att ha tillhands:)

När vi är lediga så blir det lunch så himla tidigt. Emilia är som sagt dödstrött redan runt 11 så vi försöker äta ungefär då och sen sover hon ju ett par timmar och är som ny när hon vaknat upp igen. Hon sover nu och vi vuxna har passat på att äta i lugn och ro. Så nu ska jag faktiskt bara luta mig tillbaka med en bok, känner mig fortfarande döslö och genomförkyld så solen får vänta lite till även om balkongen lockar just nu...

Kan passa på att tipsa om en film vi såg igår. Irene Huss - Den som vakar i mörkret. Rätt bra faktiskt men jäkligt otäck. Absolut sevärd om man gillar svenska kriminalare.