Härlig onsdag!

2011-01-26 | 16:34:08 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer

Morgonen och förmiddagen gick i slow-mo innan mamma kom hit. Hon skulle ju med oss och simma idag och det är alltid kul och skönt med sällskap. Emilia hann bli trött både en och två gånger innan det var dags att gå iväg, men väl i bassängen var hon världens lyckligaste. Inga spår av trötthet där inte:) Hoppa från kanten är det bästa hon vet och är inte ett dugg rädd för nånting, krypa genom tunneln gick kanon idag och hon blev så glad när hon såg mig på andra sidan och förstog att hon skulle få dyka ner i vattnet med huvudet före.

Vi har simdyna på ryggen nu och idag förvånade hon mig med att faktiskt ta sig fram helt på egen hand. Hon trampar vatten och använder armarna och har blivit så duktig. Ibland glömdes visst det bort och när hon slutar röra sig välter hon med ansiktet i vattnet. En kallsup eller två och så är hon igång igen!

Kameran hade inte riktigt återhämtat sig från kylan ute, så blev lite immigt när vi kom in!

Favorithoppet. Emilia är tredje skruttungen från vänster.

Hämta bollarna gick alldeles utmärkt på egen hand, även om man ibland glömde vissa moment och fick ett ansiktsdopp:)

Mamma agerade inte bara fotograf på badet, hon följde med oss hem efter ett snabbt pyjamasköp på stan. Vi köpte varsin semla som slank ner efter god lunch:) (Den tränar jag dock bort ikväll) Tack för idag fina mamma!

Nu måste jag göra lite nytta här medan Emilia fortfarande sover.