Hej från familjen genomförkyld!

2011-02-27 | 17:51:11 | Kategori: Vardagslyx | 0 kommentarer

Den här skiten verkar gå runt runt i vår familj och nu är alla förkylda... Men imorgon SKA vi till jobb och dagis det bara är så:) Vi är något rastlösa efter en vecka hemma så det ska bli skönt att få lite ordning på vardagen igen.

Vi kör en riktig slappar-söndag här idag. Dels för att vi inte mår riktigt bra, och dels för att det är så jäkla skönt bara... Emilia och jag gick till affären relativt tidigt imorse och handlade massa gotte till en stor och härlig frukost. På eftermiddagen dök mamma och pappa upp här med mat som vi lagade tillsammans, av nån konstig anledning blir det roligare att laga mat om man har sällskap. Och såklart busade Emilia järnet med mormor och morfar.

Sena eftermiddagen här har vi spenderat med den dagliga Pippi-dosen och med att städa upp miljoner grejer från köksgolvet. Den här lilla damen är så facinerad av att visa upp alla bus också. Så hon kastar sig mot målet och så säger hon sådär gulligt "tetta!" och även om kroppen bara skriker "NEEEEJ!" så är det ibland svårt att göra annat än att gapskratta åt henne.

Det här har vi roat oss med nu. Plocka i och ur, hur många gånger som helst:)