Bloggfri helg.

2010-11-14 | 20:30:15 | Kategori: Vardagslyx | 0 kommentarer
Nästintill i alla fall. Jag har haft det så bra och inte haft många tankar på datorn, men nu är jag lite smått rastlös i fingrarna så tyckte det kunde vara dags.

I lördags lämnade vi lilla ängeln hos sin mormor och morfar där vi vet att hon stortrivs. Vi vuxna passade på att äta gott på Asken och promenerade sen iväg för några drinkar med fina vänner. En lagom kväll, vilket innebar att vi vaknade ganska utvilade strax efter tio imorse. När hände det senast liksom? Men skönt att få gå upp och göra sig iordning, äta frukost och fixa i lugn och ro. Jag kunde förstås inte sitta still så länge utan började tokstäda innan Emilia kom hem, och gud så fort allt går utan barn:). När Emilia kom hem efter lunch var hon tokslut och somnade bums, fick faktiskt lite motvilligt väcka henne sen eftersom vi skulle på kalas.

Svärmor/farmor fyller år idag så vi har spenderat eftermiddagen där med mass god mat och mys. Emilia och Adam busade en hel del tillsammans och dom skrattade som galna åt varandra, sötnosar! Trött som få slocknade hon lika snabbt efter lite välling strax efter 18 ikväll. Och jag sitter som klistrad framför mammorna, det är ett måste på söndagarna.