En lugn dag.

2010-01-30 | 23:03:38 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Christian hämtade mig och Emilia hos mamma och pappa i förmiddags. Då åkte vi hem och påbörjade lite matlagning, sen var det slappt värre härhemma. Emilia somnade i babysittern, jag i soffan och Christian i sängen. Jag var så jäkla trött! Men framåt kvällen piggnade vi till och vi beställde mat från Meze. Vi blev lite irriterade när Christian kom hem och vi upptäckte att dom visst glömt köttet, så här satt vi med en massa plock. Men vi ringde och skällde lite och så var det bara för honom att åka ner och hämta resten... Haha, men det slutade ju bra och  massa god mat fick vi i oss.

Dagen har känts väldigt lång eftersom vi vaknade så tidigt, men ändå har vi inte hunnit med mycket mer än såhär.

Har ingen inspiration till att ta bilder heller eftersom kameran är så jäkla dålig, så den ligger för det mesta hemma och skräpar. Hoppas dock att vi införskaffar en ny snart så vi kan ta lite fina bilder på skruttungen, men känns somsagt bara tråkigt att ta kort just nu så det blir lite tomt här.

Imorgon hoppas jag på att kanske hinna/orka med en långpromenad igen efter flera dagars lathet, och sen skulle vi visst till Emilias farmor på eftermiddagen.