Familjemysdag.

2010-02-24 | 20:49:11 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Onsdagarna är heliga hos oss. Då försöker Christian vara ledig så vi kan vara tillsammans hela dagen.

Babysimmet var lika mysigt idag som alla andra gånger och idag var det "min tur" att bad igen. Emilia är väldigt intresserad av sina fötter, så ryggläget som är tänkt att vara lite avkoppling blir inte riktigt som det kanske borde:), och att dyka är fortfarande lite läskigt men det är bara att hålla masken och låtsas som att det är hur kul osm helst, fast man i själva verket bara vill ta henne intill sig och gosa när hon blir ledsen och lite rädd.









Bilden på Emilias bakhuvud är lite rolig tycker jag, det är inte alla bebisar som har hår som räcker ner på ryggen... Och vi är nog dom enda på badet som har fullt upp med att torka hår innan vi går ut i vinterkylan. Det krävs lite mer än att bara dra en handduk genom det där.

Efter badet tog vi en tur til Maxi, där vi först åt lunch och sen blev det lite shopping. Jag köpte nya träningsbyxor och lite annat smått och gott på HM, jag tycker det är så svårt att låta bli när det är så billigt! Och när man hittar nått man verkligen gillar som inte kostar många kronor så är man ju dum om man avstår, eller hur? Och varför inte köpa en i varje färg också när man ändå håller på...