Myspys med min lilla goding.

2009-10-21 | 19:54:52 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer
Det är precis vad jag har just nu.  Sitter i sängen och beundrar min lilla dotter. Hon är så snäll, bara ligger och tittar sig omkring och utforskar det lilla hon kan se än sålänge. Är så tacksam för att vi verkar fått en relativt lugn och harmonisk liten bebis. Hon verkar så nöjd med tillvaron på nått sätt, det känns så skönt. Det är klart hon gnäller och skriker också men det är en sån lite del av tiden. Sover bra på nätterna gör hon också, vaknar två gånger för mat, men aldrig nått skrik, bara sina små ljud som är helt bedårande...

Idag har vi inte gjort mycket mer än myst. Vi var ute på en promenad på förmiddagen, sen gick vi hem och åt toast, mums. Men sen har vi bara varit hemma och gjort dom där tråkiga med nödvändiga sakerna som att laga mat osv. Nu är Christian på träning och vi myspyser i sängen, så en riktigt lugn dag har det varit för oss, skönt!

Vet att det har blivit lite dåligt med bilder på Emilia på sistonde, men har inte orkat lägga in några bara, men ska bli skärpning med det!

En close up på godingen alldelses nyss.