Läkarbesök och kräkattak.

2009-10-08 | 17:09:58 | Kategori: Emilia | 1 kommentarer
Idag besökte vi BVC för första gången. Emilia skulle vägas och mätas. När alla var påklädda och klara att gå kräks den lilla tjejen ner hela sig själv och hela sin mamma, så det var bara att tänka om, vi skulle inte hinna i tid. Vi bytte om oss och sen var det snabba ryck, men som tur var fick jag tag på läkaren och sa att vi skulle bli lite sena... han var förstående, men känns ändå pinsamt att komma försent.

Väl där fick vi veta att tjejen nu väger 4680g och är 57cm lång. Helt perfekt enligt doktorn, så det känns bra att hon växer som hon ska. Nästa torsdag är det dags igen, får se hur stor hon hunnit bli då. Får lite ångest över att tiden går så fort och att hon snart inte kommer vara så liten längre, men antar att alla stadier har sin charm och det kommer bli roligare med tiden när vi ser henne utvecklas.

Efter besöket kom mamma och pappa hit, nylandade från Turkiet, dom var bruna och fina och hade med sig lite lunch. Så vi smaskade i oss räksmörgåsar och dom beundrade det lilla livet:). Efter en stund tittade även Ulla och Anna upp och det var kul att se dom igen och få visa upp Emilia, vår lilla sömntuta. Tack snälla för den fina bodyn, kommer klä henne jättefint:).

Idag har Christian varit hemma hela dagen med oss, jättemysigt! Så vi har bara haft mys med film och gos. Snart dags för honom att gå till jobbet dock, så det blir tjejkväll för mig och Emilia. Har en känsla av att det blir att lägga sig tidigt ikväll, gick upp halv åtta idag eftersom vi skulle till läkaren tidigt och tidiga mornar hör inte till vanligheten härhemma nuförtiden. Hoppas det finns nått på tv vi kan mysa till i alla fall.

En alldeles nyvaken liten tjej just nu.


Bäst att sträcka på sig så man vaknar.