Emilia fyller två veckor idag!

2009-10-02 | 19:03:06 | Kategori: Emilia | 0 kommentarer
Tiden går så fort! Redan två veckor har Emilia funnits här och förgyllt vårt liv:) Älskar den här lilla tjejen oändligt mycket, finns inga ord som kan beskriva vilket evigt lyckorus det är att få barn. Rekommenderas starkt!

Just nu har jag och Älsklingen matstund, hon hänger vid bröstet, och jag käkar knäcke och dricker te, lyxigt värre. Inte konstigt att man går ner i vikt här, inget direkt gott att äta finns det och då får det helt enkelt bli såhär. Inte lider jag för det, finns ju lite reserver att ta av om man säger så.

Christian jobbar även ikväll, så det är tjejkväll här. Innan han gick såg vi Johan Falk - GSI, upptäckte att den egentligen kom före den vi såg häromdagen men det gick ändå, man fick dock lite mer förståelse för film nr 2 när man sett ettan:). Även den här var mycket bra, så se!

På tal om Emilias två-veckorsdag så blev det inget firande idag heller, hanns liksom inte. Maria var här och Emilia fick helt underbart söta kläder, så det kan man ju räkna som lite firande. Supersöta och snälla Maria hade med sig detta till vår lilla prinsessa, tack snälla!







Söta mössor fick hon också, men kan inte hitta nån bild.